FEMSI Art


Lieve waardevolle vrienden,
Graag wil ik jullie mijn nieuwe en waarschijnlijk zeer leuke initiatief en evenement onder de aandacht brengen. Zeker in deze tijden dat alles op zijn kop staat is elk samenzijn met gelijkgestemden waardevol en de connectie gewoon superfijn. Met elkaar praten, lachen, koffie en thee drinken met iets lekkers. Maar vooral ook open ik graag een huiskamerwinkel waar mensen een persoonlijk kadootje voor iemand anders of voor zichzelf kunnen kopen of alleen kijken mag natuurlijk ook.
En daarom introduceer ik met een klein beetje gepaste trots 1x per maand mijn Quantum reality Shopcafé.  Afgekort “het Shopcafé”
Het idee is 1x per maand te openen en de eerste datum is zondag 5 juni. Ik zou zeggen vertel het voort en neem vrienden mee. Het is voor de organisatie fijn als je jezelf even aanmeld van te voren.

Het adres van het shopcafé: Neckarstraat 29 in Lelystad.

Met lieve groet Moon

Neem contact op

T: 06 44728221

Welkom op mijn pagina FemsiArt.

Femsi betekent fysiek en fabulous, emotioneel en empowered, mentaal en magical, spiritueel en sparkling, integraal en inspiring. De 2 laatste letters SI betekent ook soevereine integraal, wat zoveel betekent als source connection.

Ik ben 1 februari 2021 gestopt met mijn werk bij een drukke vrouwenkliniek. Ik vond het niet meer leuk en het voelde steeds meer als een keurslijf, een ratrace. Ik voelde geen vrijheid en ervoer alleen nog maar stress.

Mijn droom vroeger was naar de kunstacademie maar helaas ging dat niet omdat mijn route familiair voorbestemd was. Mijn vader was concertpianist en later ook pianoleraar en uiteraard zou ik in zijn schoenen treden. Vanaf mijn 4e werd ik opgeleid voor een glansrijke carrière op de viool. Mijn eigen keus voor de kunstacademie werd gewoon gedelete.

Na een goed jaar conservatorium heb ik de pijp aan Maarten gegeven, ik vond daar niet wat ik er zou moeten vinden. Om thuis tevreden te stellen ben ik toen een opleiding muziektherapie gaan doen. Daarna de verpleegkundige HBO opleiding en vervolgens nog zo`n 20 tal van opleidingen van natuurgeneeskundige tot orthomoleculair, KPNI etc.

Ach zo gaat dat …..en je vergeet je droom…weet je nog …de kunstacademie. Toen ik in februari 2021 stopte heb ik eerst een half jaar niets gedaan. Een soort van apathisch “hoe overleef ik deze sabbatical”. Maar na een half jaar kwam een oude liefde terug in mijn herinnering. Waar ik altijd als hobby geschilderd had en ook digitaal tekeningen maakte voelde ik nu dat ik hierin iets te bieden had. De rijpheid van de jaren, de spirituele ervaring en bewustwording zorgden ervoor dat er iets ging kriebelen, een tintel en sprankel, een lang vergeten iets maar wat nu weer tot leven kwam.

Een grote hulp hierin was Oracle Girl, Jaqueline Hobbs. Door te connecten met haar teksten en frequentie werd dit proces geactiveerd als een speer, alsof turboboost aangezet is. Het is eigenlijk zo simpel, je hebt een aantal speerpunten. Je source connection ( I love that one), je healing ability ( die is ook zo super), je purify ( zo belangrijk), natures principles ( de leidraad van het leven) en dan je slaveself ( dat is een uitdaging). Deze speerpunten uiten zich in pure liefde en dat is uiteindelijk waar het om gaat.

De pure liefde is nu de sprankel en de tintel die ik in mijn werk probeer vast te leggen.

Het meeste van mijn werk is gemaakt met natuurlijke materialen zoals hout, schelp en natuurlijke Mica pigmenten en het heeft altijd een betekenis of een bedoeling en vaak heeft het een spirituele betekenis. Ook maak ik Orgonite piramides en oplaadplaten en hangers. Orgonite kan gebruikt worden om straling tegen te gaan maar ook om iets op te laden zoals bv een glas water.

Het afgelopen jaar is ook mijn brontaal tot ontwikkeling gekomen. Deze taal zul je veel in mijn werk terugzien.

Deze Facebook pagina is in opbouw dus nieuwe Artprojecten zullen gedoseerd gepresenteerd worden.

Kijkt u hier eens gerust rond en indien er vragen zijn of interesse dan hoor ik dat natuurlijk heel graag.

Hartegroet Moon AKA MoonvanAvalon


Bekijk mijn kunst

Orgonites

Time benders

Digitale kunst